Temperatuur deken haken

Op 01 januari 2024, start ik met het haken van mijn temperatuur deken, een jaar lang zal ik elke dag een rijtje haken in de maximum dag temperatuur die ik in de  knmi app in België zal noteren. Als ik een dag geen tijd heb geen probleem, dan noteer ik de temperatuur in mijn agenda en haak ik de rijtjes wanneer ik even tijd heb. 

Ik zal werken met Annell Rapido en  haaknaald  4.5 mm.  De kleuren van Annell Rapido vind je terug op deze website via deze link. 

Via deze pagina hou ik je zeker op de hoogte van mijn vorderingen. 

Wil je ook graag een temperatuur deken haken dan kan dat :-) je kiest je kleuren via deze link, je kan mijn vb volgen of je kan er je eigen ding van maken. 

Onderaan deze pagina kan je een reactie of een vraagje sturen.

Als je later start maar toch een deken wil vanaf 1 januari 2024 mag je steeds een overzicht van de temperatuur vragen, ik noteer ze elke dag.


 

Dag 1 : En we zijn vertrokken! 

 

 

Week 1 : Elke dag braaf mijn rijtje gehaakt :-)

 

Week 2 : Ik ben geen stap verder heb afgetrokken en herbegonnen. Ik was toch niet zo fan van de steek, het deken zou te groot geworden zijn. Ben gelukkiger met deze.

Week 3 : We blijven op schema, het was een dagje heel koud van dat beige zal ik precies niet veel nodig hebben :-)


Reactie plaatsen

Reacties

Schelstraete Martine
4 maanden geleden

Beste,
Hoe kan ik het pakket bestellen voor het temperatuurdeken?
Alvast bedankt

Nadine Decoene
5 maanden geleden

Ik vind jou temperatuurdeken prachtig. Ook de kleuren zijn zeer mooi. Ik zou dan ook graag starten ermee. Welke steek gebruik je om het deken te haken?Kan ik die wol bij jou in de winkel verkrijgen?
Nadine
Kan ik dan ook een overzicht van de temperaturen sedert 1 januari verkrijgen?

Martine
5 maanden geleden

Ik wilde dit al een tijdje gaan doen en ga nu ook beginnen. Hoeveel bollen garen heb je om te beginnen al aangeschaft. Ik ben namelijk bang dat ik de kleuren niet meer kan krijgen in de loop van het jaar.

Jolande Moerman
5 maanden geleden

Dag, ik vind de kleuren die u hebt gebruikt voor de temperatuurdeken prachtig!! Graag zou ik die deken gaan haken. Hoe kan ik dit bestellen? Mvg.

Thirza van den Berg
5 maanden geleden

Leuk! Ik ga morgen starten, ben erg benieuwd! Ik wil vasten gaan gebruiken, maar vroeg mij af hoe ik dan het beste de toeren kan doen. Na elke toer keren, of steeds aan dezelfde kant werken? Tips?

Carole
5 maanden geleden

Schitterend! Wordt dit ook een workshop?
Ik ben alvast een en al kandidaat !🙂

isabelle boudewyn
6 maanden geleden

En, hoe gaat het met het temperatuurdekentje?