Handmade4you is  gemaakt voor en door de creatieveling onder ons.  Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor jezelf, vrienden, familie of wil je een project steunen dan is “Handmade4you the thing to do”!

 

Wil je je passie voor het “maken” delen met de wereld dan is Handmade4you the place to be.

wij bieden een platform voor elke creatieveling. Hou je ervan om dingen te naaien, knutselen, drukken, kleien of timmeren dan ben je bij handmade4you aan het juiste adres. Maar ook om initiatieven zoals vzw’s of kleine projecten te steunen door hun creaties te verkopen is handmade4you de ideale partner.

 

Zo ben ik op 1 mei 2020 met heel veel goesting gestart. Handmade4you was een website waar uiteindelijk 53 makers hun kunnen hebben getoond. In oktober, november en december hebben we met handmade4you een mooie verkoop gerealiseerd, ook kreeg ik dagelijks vragen van makers om te verkopen via de website. Dus de site werd alsmaar bekender en dat was heel leuk!

 

Maar dan viel mijn oog op een mooi pand in Kortrijk en heb ik besloten om een stap verder te gaan en een eigen zaak te openen. Dus heb ik met pijn in het hart beslist om te stoppen met handmade4you. Twee websites is eentje teveel als je daarnaast nog een shop met koffielounge gaat uitbaten, jammer maar helaas.

 

Time to move on!